A dan Z ye tüm Programlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
.::Bundan sonra artik Forumumuza www.programciyiz.tk Adresinden de ula$abilirsiniz::.
.:: Rapidshare Unsecured Account isteyen, 100 Konu acmasi gerekiyor. Fakat 100 Konu acilmami$ konu acana unsecured verilecektir , Account Bölümünde SeCured Accountlar verilecektir ::.

Google'dan Windows'a rakip geliyor

YazarMesaj
st43
Administrator
Administrator
st43

Rep gücü : 212
Verilen Rep : 24

Google'dan Windows'a rakip geliyor Empty
MesajKonu: Google'dan Windows'a rakip geliyor   Google'dan Windows'a rakip geliyor I_icon_minitimeÇarş. Tem. 08, 2009 3:09 pm

Google'dan Windows'a rakip geliyor 79176

İnternet devi Google, yakında piyasaya işletim sistemi sürüyor.
2010'un ikinci yarısında "çok hafif" bilgisayarlarda kullanılmaya başlayacak Google Chrome OS adlı işletim sistemi, dünyadaki bilgisayarların yüzde 90'ında kullanılan Microsoft'un Windows'una rakip olacak.

Yeni sistem, internette gezinti amacıyla geliştirilen "netbook" bilgisayarlara öncelikle yüklenecek.

Yeni işletim sistemi, şirketin Microsoft'un internet tarayıcısı İ.Explorer'la rekabet etmek için eylülde çıkardığı Chrome yazılımı esas alınarak geliştirildi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, "yeni işletim sistemi; sade, hızlı ve güvenli olacak. Ara yüz sıkıcı olmayacak. İnternete birkaç saniyede girilebilecek."

...st43

Google'dan Windows'a rakip geliyor
1 sayfadaki 1 sayfası