yy67 Administrator
Mesaj Sayısı : 294 Rep gücü : 872 Verilen Rep : 28 Kayıt tarihi : 09/05/09 Yaş : 37 Nerden : Almanya
| Konu: Bayrampasa Ben Fazla Kalmayacagim (2007) Paz Tem. 05, 2009 12:57 pm | |
| 'Bayrampasa: Ben Fazla Kalmayacagim' yanliskla tutuklanip, derdini anlatamadan yillarca cezaevinde kalmak zorunda birakilan bir adamin öyküsüdür. Evli ve bir çocuk babasi olan Erdem (Vural Çelik), hayatini kuaförlük yaparak kazanmaktadir. Bir gün asker arkadasi Ahmet'le (Hakan Yilmaz) karsilasan Erdem, onunla bir çay bahçesine gitmeye söz verir. Ne var ki Ahmet bir uyusturucu saticisidir ve telefonlari dinlenmektedir. Ahmet'le ortak çalistigi süphesiyle narkotik sube polisleri tarafindan tutuklanan Erdem suçsuz oldugunu anlatmaya çalissa da karisi dahil olmak üzere kimseyi inandiramaz. Bu arada Erdem'in hapishaneye düsmesi Esi Aysen (Yasemin Çonka) tarafindan küçük oglu Ali'den (Okan Tangücü) saklanir. Uzay savaslarini çok seven Ali babasinin dünyayi uzaylilarin saldirisindan kurtarmak üzere seçilmis bir komutan oldugunu sanmaktadir. Bu oyuna zamanla bütün kogus destek olacaktir. Erdem'in bu kogustaki misafirligi ise o kadar çabuk bitmeyecektir... Yapim :2007, Türkiye Türram / Komedi Yönetmen:Hamdi Alkan Oyuncularoga Rutkay, Volkan Severcan, Okan Tangücü, Savas Ay, Halil Ergün, Ali Sunal, Yesim Salkim, Tamer Karadagli, Sinan Albayrak, Turgay Tanülkü, Vural Çelik, Hakan Yilmaz Yapimci :Birol Güven Görüntü Yönetmeni :Ferhat Öçmen Dagitim :UIP Filmcilik Süre :1 saat, 46 dk. Gösterim Tarihi :22 Subat 2008 Linki görmek için Cevap YazmalisinizLinkler: | |
|
engine Asker
Mesaj Sayısı : 3 Rep gücü : 3 Verilen Rep : 0 Kayıt tarihi : 24/01/10 Yaş : 30 Nerden : engine
| Konu: Geri: Bayrampasa Ben Fazla Kalmayacagim (2007) Paz Ocak 24, 2010 12:14 pm | |
| | |
|