A dan Z ye tüm Programlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
.::Bundan sonra artik Forumumuza www.programciyiz.tk Adresinden de ula$abilirsiniz::.
.:: Rapidshare Unsecured Account isteyen, 100 Konu acmasi gerekiyor. Fakat 100 Konu acilmami$ konu acana unsecured verilecektir , Account Bölümünde SeCured Accountlar verilecektir ::.

Bayrampasa Ben Fazla Kalmayacagim (2007)

2 posters
YazarMesaj
yy67
Administrator
Administrator

Rep gücü : 872
Verilen Rep : 28

Bayrampasa Ben Fazla Kalmayacagim (2007) Empty
MesajKonu: Bayrampasa Ben Fazla Kalmayacagim (2007)   Bayrampasa Ben Fazla Kalmayacagim (2007) I_icon_minitimePaz Tem. 05, 2009 12:57 pm

Bayrampasa Ben Fazla Kalmayacagim (2007) 37778bm0

'Bayrampasa: Ben Fazla Kalmayacagim' yanliskla tutuklanip, derdini anlatamadan yillarca cezaevinde kalmak zorunda birakilan bir adamin öyküsüdür. Evli ve bir çocuk babasi olan Erdem (Vural Çelik), hayatini kuaförlük yaparak kazanmaktadir. Bir gün asker arkadasi Ahmet'le (Hakan Yilmaz) karsilasan Erdem, onunla bir çay bahçesine gitmeye söz verir. Ne var ki Ahmet bir uyusturucu saticisidir ve telefonlari dinlenmektedir. Ahmet'le ortak çalistigi süphesiyle narkotik sube polisleri tarafindan tutuklanan Erdem suçsuz oldugunu anlatmaya çalissa da karisi dahil olmak üzere kimseyi inandiramaz. Bu arada Erdem'in hapishaneye düsmesi Esi Aysen (Yasemin Çonka) tarafindan küçük oglu Ali'den (Okan Tangücü) saklanir. Uzay savaslarini çok seven Ali babasinin dünyayi uzaylilarin saldirisindan kurtarmak üzere seçilmis bir komutan oldugunu sanmaktadir. Bu oyuna zamanla bütün kogus destek olacaktir.
Erdem'in bu kogustaki misafirligi ise o kadar çabuk bitmeyecektir...

Yapim :2007, Türkiye
Türram / Komedi
Yönetmen:Hamdi Alkan
Oyuncularoga Rutkay, Volkan Severcan, Okan Tangücü, Savas Ay, Halil Ergün, Ali Sunal, Yesim Salkim, Tamer Karadagli, Sinan Albayrak, Turgay Tanülkü, Vural Çelik, Hakan Yilmaz
Yapimci :Birol Güven
Görüntü Yönetmeni :Ferhat Öçmen
Dagitim :UIP Filmcilik
Süre :1 saat, 46 dk.
Gösterim Tarihi :22 Subat 2008

Bayrampasa Ben Fazla Kalmayacagim (2007) Vlcsnap85104sd8

Bayrampasa Ben Fazla Kalmayacagim (2007) 123456789up5

Bayrampasa Ben Fazla Kalmayacagim (2007) Gizli110

Linki görmek için Cevap Yazmalisiniz

Linkler:
http://www.programciyiz.tk
engine
Asker
Asker

Rep gücü : 3
Verilen Rep : 0

Bayrampasa Ben Fazla Kalmayacagim (2007) Empty
MesajKonu: Geri: Bayrampasa Ben Fazla Kalmayacagim (2007)   Bayrampasa Ben Fazla Kalmayacagim (2007) I_icon_minitimePaz Ocak 24, 2010 12:14 pm

saol

Bayrampasa Ben Fazla Kalmayacagim (2007)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Musallat (2007)
» WebcamXP PRO 2007 3.72.440
» PowerPoint Viewer 2007
» Mavi Gözlü Dev (2007)
» Plajda DVDRip (2007)