A dan Z ye tüm Programlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
.::Bundan sonra artik Forumumuza www.programciyiz.tk Adresinden de ula$abilirsiniz::.
.:: Rapidshare Unsecured Account isteyen, 100 Konu acmasi gerekiyor. Fakat 100 Konu acilmami$ konu acana unsecured verilecektir , Account Bölümünde SeCured Accountlar verilecektir ::.

Tolgasoft Su Dağıtım Programı 2.2

YazarMesaj
last43
Tegmen
Tegmen

Rep gücü : 304
Verilen Rep : 1

Tolgasoft Su Dağıtım Programı 2.2 Empty
MesajKonu: Tolgasoft Su Dağıtım Programı 2.2   Tolgasoft Su Dağıtım Programı 2.2 I_icon_minitimeC.tesi Tem. 04, 2009 4:14 pm

Program beraberinde gelen CALLER ID özelliği ile fax modem ile direk olarak kullanmaya başlayabilirsiniz. 1 den fazla hat kullanıyorsanız tarafımızdan tasarlanmış USB Caller ID cihazı ile çözüm bulabilirsiniz.

Not : Bu kampanyada bilgisayarınızda modem olmasına gerek yok caller id cihazı
Bilgisayarınıza dışardan takılır.Ve bağlıyacağınız iki ayrı hattan numara okur ve yazılıma aktarır. Koşulsuz şartsız 20 gün içinde para iadesi(aynı gün para iadesi yapılır)

Programın bazı özellikleri ;

İki tarih arası;
1. Sipariş Verenler,
2. Sipariş Vermeyenler,
3. Depozitosu Olanlar,
4. Veresiye Yapmış Olanlar,
5. Satmış Olduğunuz Ürünler,
6. İki Müşteri Numarası Arasında Sorgulama,
7. Eğer 4 hat kullanıyorsanız Hatlara Göre,
8. Stok Raporlama.
9. Çağrı izleme ekranı (Müşterileriniz Çağrı Atarak Sipariş Verebilirler)
10. Müşteriden gelen çağrıyı dağıtımdaki personele bildirme.
11. Kayıtlı olmayan müşterilerin adreslerini otomatik olarak bulabilme özelliği. ( Telekom Rehberine Kayıtlı Olursa )
12. Kasa Defteri tutma (günlük satış otomatik gelir hanesine gelir)

13. Araç Takip (araçlara yüklenen su ve teslim alınan hesapları yapar)
14. Tek bir tuşla Müşteri ve veresiye listesi

Önemli Not:
Bu sistemde müşterileriniz sadece çağrı atarak sipariş verebilirler buda müşteri için çok avantajlı bir durumdur hem kod soylemek hemde telefonda kimseyle görüşmek zorunda değildir.Çağrı attıgı anda gelen çağrılar kısmında adı telefonu,adresi çıkacaktır programda yapılcak bir ayarla bu çağrı gprs kullanılarak dağıtımdaki elemanın cep telefonundan bağlı kalarak görebilceği bir sayfaya program tarafından otomatik olarak aktarılır.Bu işlem için web sitenizin olmasına gerek yoktur.http://www.tolgasoft.com/wap adresinde size kullanıcı adı ve parola açılır dagıtımdakı arkadas telefonundan bu adrese erişerek kullanıcı adı ve parolasını girerek programın gonderdiği siparişlere direkt olarak ulaşır.

18.39 MB

http://www.tolgasoft.com/sutakip.exe

Tolgasoft Su Dağıtım Programı 2.2
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Türkler Programı V3 | 35 mb | RAR
» ADSLKota Programı
» Online TV Izleme Programı
» Paltalk Bot Programi 9.5 Versiyona Uyumludur
» ClickIVO Kolay Çeviri ve Sözlük Programı