~`^^´´ Windows XP Vista ULTIMATE (TÜRKÇE) [FİNAL] ``^^ `~
kullanabilirsiniz
Program Bilgisi
Program Adi : XP Vista ULTIMATE (TURKCE) [FİNAL]
Boyut: 697 MB (tek CD)
Sunucu: Rapidshare.com
Windows XP Vista ULTIMATE (TURKCE) [FİNAL] (yeni versiyon)
HTML Kod:
http://rapidshare.com/files/11961650...cozi.part1.rarhttp://rapidshare.com/files/11963203...cozi.part2.rarhttp://rapidshare.com/files/11965052...cozi.part3.rarhttp://rapidshare.com/files/11966333...cozi.part4.rarhttp://rapidshare.com/files/11967375...cozi.part5.rarhttp://rapidshare.com/files/11968328...cozi.part6.rarhttp://rapidshare.com/files/11971009...cozi.part7.rarWindows XP Vista ULTIMATE (TURKCE) [Final] yeni özellikleri
- Eski versiyonunda karsilasilan tüm hatalar giderilmis ve suan ki sistemin 0 hata ile calismasi saglanmistir.
- Windows XP Vista ULTIMATE (TURKCE) Final (tamamlanmis) sürüme yükseltilmistir.
- Windows XP Vista ULTIMATE isletim sistemine özel (en iyi vista temasi olacak sekilde) yeni windowblinds temasi hazirlanmistir.
- Program ve hazirlanan tema varsayilan olarak ayarlanmis ve otomatik ayarli olarak gelmesi saglanmistir.
- Toolbar yeni temaya uygun olacak sekilde yeniden düzenlenmiştir.
- Yeni Windowblind li versiyonla beraber eski versiyonunda kullanilan 3 program gerek kalmadigi icin kaldirilmistir.
- Eski versiyonundaki transparan pencere görünümü icin kullanilan programda hatalar oldugu icin kaldirilmis ve Windows XP Vista ULTIMATE isletim sistemine özel yeni vista transparan pencere gorunumu eklenmistir
- Kurulum ekranindaki yazim hatalari giderilmis ve yeniden düzenlenmistir.
- ve daha bircok eklenen yepyeni özellikleriyle...
Windows XP Vista ULTIMATE (TÜRKÇE) [FİNAL]
Windows XP Vista ULTIMATE işletim sisteminin içerisinde Service Pack 2 ve microsoft tarafından çıkarılmıs en son güncelleştirme paketleri (ağustos a kadar) mevcuttur.
Ayrıca bundan sonra çıkacak güncelleştirmeleri sorunsuz şekilde yükleyebilmeniz için gerekli ayarlar yapılmıstır.
Windows Vista nın görünüm açısından tüm özelliklerini içeren Windows XP Vista ULTIMATE işletim sistemi essiz vista özellikleri ve eklentileri ile donatılmıs bir sistemdir.
Içerisinde Yer Alan Programlar
Internet Explorer 7 TR
Windows Media Player 11 TR
Winrar 3.70 Final TR
Microsoft .Net Framework AIO 1.1 + 2.0 + 3.0 + Visual J# + TR Dil
Sistem Gereksinimleri
Sisteminize fazla ek bir yük getirmemektedir.
256 MB üstü Bellek (RAM) tavsiye edilir.
0 islemci kullanmaktadir
Ayrica Windows XP Vista ULTIMATE isletim sisteminin kurulumu tam otomatiktir. Yani kurulum sırasında ve sonrasında
Ürün Anahtarı, Kullanıcı Adı, Bölge ve Dil Ayarları, Ağ Yapılandırma Ayarları vs yapmaniza gerek yoktur.
Windows XP Vista ULTIMATE işletim sistemini kurdugunuzda mevcut tüm programlar kurulu ve ayarli şekilde gelmektedir.
Ve ayrıca aşagıdaki özellikler dışında vista sesleri, vista wallpaper, vista cursor, vista ekran koruyuculari
ve vista kullanici resimleri de içermekte ve tabiki bunlarda ayarli olarak gelmektedir.
Vista nın görünüm açısından tüm özelliklerini içeren Windows XP Vista
ULTIMATE essiz vista özellikleri ve eklentileri ile donatılmıs bir sistemdir
Windows 3B Çevir (WIN + TAB) : Farenizdeki kaydırma tekerlegini kullanarak
açık pencereler arasında gezinmek için 3B Çevir özelligini kullanin.
Windows Transparan Pencereleri (aero) : Windows XP Vista ULTIMATE [Final] isletim sistemine özel hazirlanan temasiyla
aero pencere gorunumunde en üst kaliteye ulasırsınız.
Windows Vista Sidebar : Gerçek vista sidebarı ile masaütünüz mükemmel bir görünüme ulaşır. Ve mevcut gadget ler dışında eklemede yapabilirsiniz.
Windows Baslat Menusu ve Cubugu: Yeni kusursuz transparan baslat menusu ve baslat cubugu ile yepyeni bir görünüme kavusursunuz.
Windows Setup Ekranı : Yeniden tasarlanan Windows XP Vista ULTIMATE
kurulum ekranı ile fark yaratın.
Windows Boot Ekranı : Yeni Windows Vista nin boot ekranı ile tanışın.
Windows Logon Ekrani : Windows un açılış ve kapanış bölümlerine vista logon ekranı ile renk katın.
Windows Sistem Özellikleri Ekrani : Yeni sistem özellikleri ile vistayı aratmayan bir görünüme sahip olursunuz.
Windows 3D Animation : Windows XP Vista ULTIMATE 3D animasyonlu
(kopyala, kes, yapıştır, boşalt vs) ekrani ile sisteminize renk katar.
Windows Transparan Menü : Windows Vistada dahi olmayan transparan menusuyle Windows XP Vista ULTIMATE [Final] isletim sistemi
muhtesem görünümü ile ayrıcalık yaratır.
Windows Bilgisayari Kapat ve Oturumu Kapat Ekrani: Yeni tasarlanan ekranlarla işletim sisteminize fark katin.
Canlı Görev Çubugu Küçük Resimleri : Görev çubugunuzdaki ögelerin küçük
resim görünümlerini fare işaretcisini üzerinde bekleterek görüntüleyin.
Windows XP Vista ULTIMATE (TURKCE) [FİNAL] (yeni versiyon) (0 hata ile calismasi saglanmistir - sorunsuzdur)
- Windows kurulduktan sonra en düsük varsayilan ayarla gelmektedir.
Eger Aero Transparan Pencere Görünümlü gelmediyse:
Kendiniz ekran karti sürücünüzü kurun .
- Aero Transparan Pencere Görünümü Açmak : masaüstü > mouse sag tusuna bas > özellikler > ayarlar > renk kalitesi: en yüksek (32 Bit) ayarlayin ve pc nizi yeniden baslatin.
Windows XP Vista ULTIMATE (TURKCE) (GENEL - Soru ve Cevaplar)
01 - Windows XP Vista ULTIMATE isletim sisteminin yeni versiyonlari cikacak mi ?
Evet.
Kullanilan özellikle bazi kritik programlarin yeni versiyonlari ciktiginda,Windows XP Vista ULTIMATE isletim sistemininde yeni versiyonlari yayinlanacaktir.
02 - Windows XP Vista ULTIMATE tüm partlarını indirdim fakat rardan cikarirken CRC Hatasi.Dosya Bozuk uyarısı alıyorum ne yapmalıyım ?
Partlarda herhangi bir sorun yoktur.Rapidshare server indaki linklere aşırı talepten veya indirme sırasında internet bağlantınızın kopmasindan kaynaklanmaktadır.
Sorununuz düzelinceye kadar hata veren partlari bastan indirin.
03 - Windows XP Vista ULTIMATE tüm partlarını indirdim simdi ne yapmaliyim ?
Indirdiginiz tüm dosyaları bir klasör içerisinde toplayınız.
Sonra herhangi bir dosyayı sağ tıklayıp Dosyaları Çıkart (Extract to) seçenegini seçerek çıkartınız.
04 - Çıkan dosyalari nasıl cd ye yazdiririm ?
Çıkarttıgınız klasördeki X1_VISTA_TR dosyasini nero programini kullanarak cd ye yazdirabilirsiniz.
eski nero versiyonlarinda : Kalıbı diske yazdir
yeni nero versiyonlarinda : Diske görüntü yazdirin seçenegini kullanınız.
05 - Windows XP Vista ULTIMATE işletim sistemini nasıl kurarım ?
Kurulumu Windows XP gibidir.Yalniz temiz bir kurulum (formatlı) yapmaniz tavsiye edilir.
06 - Windows XP Vista ULTIMATE işletim sisteminin kurulumda cd key istiyor ve dosya bulunamadi deyip hata ile karsilasiyorum ?
Kurulumda cd yi takıp gelen ekrandan windows u kur demissiniz
haliylede yukseltme secenegi cikmis.
normal temiz bir kurulum (format atarak) yaparsaniz hicbir ekran gelmez ve hiçbir sorun yasamazsiniz.
07 - Windows XP Vista ULTIMATE işletim sisteminde kurulum sirasinda yapmam gereken birsey varmi ?
Hayır.
Windows XP Vista ULTIMATE isletim sisteminin kurulumu tam otomatiktir.Yani kurulum sırasında ve sonrasında Ürün Anahtari,
Kullanıcı Adi,Bölge ve Dil Ayarlari,Ağ Yapılandırma Ayarlari vs yapmaniza gerek yoktur.
08 - Windows XP Vista ULTIMATE kurulumda, programlar windows kurulduktan sonra ek bir cmd ekrani ile mi kuruluyor ?
Hayir.
Normal Windowslar gibidir.Programlar isletim sistemine direk eklenmistir.Kurulum sirasinda veya sonrasinda herhangi bir cmd ekrani cikmaz.
09 - Neden Windows Vista DVD oldugu halde Windows XP Vista ULTIMATE isletim sistemi tek cd dir ?
Windows XP nin komple modifiye edilerek vistanın görünüm açısından tüm özelliklerinin eklenmis halidir.Vistadaki gibi gereksiz hiçbirsey yoktur.
10 - Windows XP Vista ULTIMATE isletim sistemini kurdum fakat sistemi çok yavaşlattı ve donmalar meydana geldi?
Windows kuruldugunda varsayilan en düşük ayarla gelmektedir.Kendiniz ekran kartı sürücünüzü kurduktan sonra
ekran çözünürlügü ve renk kalitesini ayarlayınız.
256 mb üstü Bellek (ram) bulunan her pc de sorunsuz calışmaktadir.
Vista gibi yüksek sistem gereksinimleri yoktur.
11 - Windows XP Vista ULTIMATE cd si olusturulurken Diller ve Klavyeler dosyasi silinmis midir?
Hayir.
Diller ve Klavyeler dosyasi silinmemistir.Bu nedenle hiçbir sorun yaşamazsınız.
12 - Windows XP Vista ULTIMATE isletim sistemine driverpack eklenmis midir ?
Hayir
Cünkü her kullanicinin ihtiyacini karsilamak mümkün degil karsilamak icin ise dvd olarak hazirlamak gerekir.
13 - Kurulum tamamlandıgında tüm programlar kurulu olarak mı geliyor ?
Evet.
Windows XP Vista ULTIMATE isletim sisteminin kurulumu tamamlandiktan sonra tüm programlar kurulu ve ayarli şekilde gelir.
14 - Mevcut sidebar Gadget lerı dışında nasıl yeni Gadget ler eklerim ?
Sidebarin en üstünde bulunan + (artı) butonunu tıklayın.
Mevcut (3 sayfalık) gadgetler dışında ekleme yapmak icin gelen pencerenin en altinda bulunan Get more gadgets online i tiklayin ve internet ten istediklerinizi sisteminize ekleyin.
15 - Windows Sidebar ında bulunan kendi ekledigim veya mevcut Gadget leri silebilirmiyim ?
Evet.
C:\Program Files\Windows Sidebar\Shared Gadgets klasorunden istediginiz Gadget leri silebilirsiniz.
Ayrica sidebarin yeni versiyonunda tek tiklama ile uninstall etme seçenegi eklenecektir.
16 - Windows 3B Çevir özelligini nasıl kullanirim ?
Klavyenizdeki WIN + TAB tuslarina basarak 3B Çevir özelligini kullanabilirsiniz